O nama

Sa više od 35 godina iskustva, Suavinex je vodeći brend u proizvodnji opreme za bebe. Kao simbol kvaliteta, inovacija i poslednjih trendova, kompanija je postala prepoznatljiva zahvaljujući mogućnosti da proizvode za bebe predstavi kao modne dodatke.

Biti beba danas znači mogućnost kombinovanja modnih dodataka na isti način kao i odrasli, pa tako I prost dodatak može Vas razlikovati od ostalih.

Po uzoru na sve velike modne kuće, svake godine Suavinex “lansira” nekoliko različitih kolekcija.

Naša MISIJA je da smislimo kreativno, efektno, visoko kvalitetno rešenje koje pomaže I inspiriše druge.

Naša VIZIJA je da učinimo svet srećnijim i lepšim mestom.

Vrednosti koje negujemo i cenimo su fleksibilnost, odanost, liderstvo, pozitivan stav i zajedništvo.

Prisutni smo u više od 40 zemalja, a naš stalno rastući tim čini 450 mladih, kreativnih, odanih, visoko kvalifikovanih ljudi različitih profesija koji u toku godine naprave više od 18 miliona proizvoda.

Posvećeni smo budućnosti novih generacija

Svesni smo naše uloge u društvu kao nekog ko donosi promene i uskladu sa tim smo posvećeni poboljšanju kvaliteta života I sreće porodice.

Kvalitet pre svega

Fokusirani smo da proizvodi koje nudimo budu sigurni i najvišeg kvaliteta. Svi proizvodi prolaze stroge interne i eksterne kontrole kvaliteta kako bi potvrdili i sertifikovali njihovu bezbednu upotrebu.

  • Suavinex je član Komiteta za proizvode koji su namenjeni dečijoj nezi i upotrebi.
  • Sve varalice i cucle odobrene su od strane Španskog Udruženja Pedijatrijskih zubara i preporučeni su od strane Italijanskog udruženja ortodonata.
  • Naše varalice, lančići za varalice, i flašice su proizvedene u EU
  • Naši proizvodi su u saglasnosti sa zahtevima definisanim u Evropskoj legislative.

Inovacija I dizajn, pobednička kombinacija

U Suavinexu, stalna potraga za poslednjim modnim trendovima, novim dizajnom I tehnologijom je duboko utkana u naš DNA. Kod nas inspiracija, kreativnost I inovacija su sastavni deo svakog proizvoda.

Dobro došli u svet malih luksuza